WordPress sajtovi

WordPress razvoj pruža vam mogućnost da izgradite profesionalan, funkcionalan i atraktivan veb sajt koristeći popularnu WordPress platformu. Bez obzira da li vam je potreban blog, korporativni veb sajt, onlajn prodavnica ili bilo koji drugi tip veb sajta, naš tim stručnjaka za WordPress je tu da vam pomogne.

Sa našim WordPress razvojem, dobijate prilagođeno rešenje koje će zadovoljiti vaše specifične potrebe i ciljeve. Naš tim će raditi sa vama da bi razumeo vašu viziju i brend identitet, kako bismo dizajnirali veb sajt koji odražava vašu jedinstvenost.

Kao deo naše usluge WordPress razvoja, pružamo vam sledeće:

 1. Izrada prilagođenih WordPress tema: Dizajniraćemo i razviti prilagođene teme koje će vaš veb sajt učiniti jedinstvenim i estetski privlačnim. Naš tim će koristiti najnovije tehnologije i najbolje prakse kako bismo vam pružili visokokvalitetan dizajn koji odgovara vašim potrebama.
 2. Prilagođene WordPress pluginove: Ako vam je potrebna određena funkcionalnost za vaš veb sajt, naš tim može razviti prilagođene WordPress pluginove koji će vam omogućiti dodavanje željenih funkcionalnosti i proširenja. Bilo da je to integracija sa društvenim medijima, upravljanje korisnicima ili bilo koja druga specifična potreba, možemo vam pomoći da to postignete.
 3. Održavanje i podrška: Nakon završetka WordPress razvoja, pružamo vam podršku i održavanje kako biste osigurali da vaš veb sajt funkcioniše besprekorno. Redovno ažuriranje WordPress platforme, sigurnosnih zakrpa i praćenje performansi su deo naše usluge kako bismo vam pružili dugoročnu podršku.
 4. SEO optimizacija: Naš tim stručnjaka za SEO će primeniti relevantne strategije i tehnike kako bi vaš veb sajt bio vidljiviji na pretraživačima. Kroz optimizaciju ključnih reči, meta opisa, URL struktura i drugih faktora, pomoći ćemo vam da poboljšate rangiranje vašeg veb sajta i povećate organski saobraćaj.

Izgradite snažan veb sajt uz našu uslugu WordPress razvoja i iskoristite sve prednosti ove popularne platforme. Naš tim stručnjaka će vam pomoći da ostvarite svoje ciljeve i stvorite profesionalno prisustvo na internetu.

Najčešća pitanja

 • Šta je WordPress?
  WordPress je popularna platforma za upravljanje sadržajem (CMS) koja omogućava izradu i održavanje veb sajtova. Ona pruža fleksibilnost, jednostavnost korišćenja i širok spektar funkcionalnosti.
 • Da li je WordPress dobar izbor za moj veb sajt?
  WordPress je odličan izbor za različite vrste veb sajtova, kao što su blogovi, korporativni sajtovi, onlajn prodavnice, portfolio sajtovi i još mnogo toga. Može se prilagoditi vašim potrebama i lako se upravlja.
 • Da li je WordPress besplatan?
  Da, WordPress je besplatan za preuzimanje i korišćenje. Međutim, postoji mogućnost da se plaća za teme, dodatne funkcionalnosti ili premium pluginove koji pružaju dodatne mogućnosti i podršku.
 • Da li mogu samostalno upravljati WordPress veb sajtom?
  Da, WordPress je poznat po svojoj jednostavnosti korišćenja i intuitivnom korisničkom interfejsu. Nakon što vam se izradi veb sajt, možete ga samostalno upravljati i ažurirati sadržaj bez potrebe za programiranjem.
 • Da li mogu prilagoditi izgled veb sajta?
  Da, možete prilagoditi izgled svog WordPress veb sajta. Postoji širok izbor besplatnih i plaćenih tema koje možete koristiti, a takođe je moguće prilagoditi izgled putem CSS-a ili uz pomoć grafičkih alata.
 • Da li mogu dodati dodatne funkcionalnosti veb sajtu?
  Da, možete dodavati dodatne funkcionalnosti svom veb sajtu putem WordPress pluginova. Postoji veliki broj besplatnih i plaćenih pluginova dostupnih za različite potrebe, kao što su kontakt forme, galerije, rezervacioni sistemi i još mnogo toga.
 • Da li je WordPress dobar za SEO?
  Da, WordPress ima ugrađene SEO mogućnosti i pruža vam alate za optimizaciju vašeg veb sajta. Možete optimizovati naslove, meta opise, URL strukture i druge faktore kako biste poboljšali vidljivost vašeg veb sajta na pretraživačima.
 • Da li će moj veb sajt biti responsivan?
  Da, većina modernih WordPress tema je responsivna, što znači da će se prilagoditi različitim veličinama ekrana i uređajima. Vaš veb sajt će biti optimizovan za prikaz na desktop računarima, tabletima i mobilnim telefonima.
 • Da li mogu imati blog na WordPress veb sajtu?
  Da, WordPress je poznat po svom snažnom blog modulu. Možete jednostavno dodati blog sekciju na svoj veb sajt i redovno objavljivati sadržaj kako biste održavali interakciju sa svojom publikom.
 • Da li mogu imati podršku i održavanje za svoj WordPress veb sajt?
  Da, mnoge web dizajn kompanije pružaju podršku i održavanje za WordPress veb sajtove. Možete imati pristup tehničkoj podršci, sigurnosnim ažuriranjima, redovnom backup-u podataka i drugim uslugama kako biste osigurali da vaš veb sajt radi bez problema.