ERP Sistemi

Naša usluga izrade ERP (Enterprise Resource Planning) sistema je dizajnirana da vam pomogne da centralizujete i integrišete sve ključne operacije i resurse vašeg poslovanja na jednom mestu. Bez obzira na veličinu vaše kompanije, naš tim stručnjaka će vam pružiti efikasno rešenje koje će unaprediti produktivnost, optimizovati procese i olakšati upravljanje resursima.

Sa našim pristupom izrade ERP sistema, prvo pažljivo analiziramo vaše poslovanje i identifikujemo vaše specifične potrebe. Zatim, koristimo najnovije tehnologije i alate kako bismo razvili prilagođeno rešenje koje odgovara vašim zahtevima. Naš cilj je da vam omogućimo transparentno upravljanje finansijama, nabavkom, lagerom, prodajom, proizvodnjom i drugim ključnim aspektima vašeg poslovanja.

Glavne karakteristike našeg ERP sistema su:

 1. Centralizovano upravljanje: Naš ERP sistem vam omogućava da centralizujete sve relevantne informacije i procese u jednoj platformi. To vam pruža holistički pregled nad svim operacijama i omogućava vam da donosite informisane odluke.
 2. Automatizacija procesa: Automatizacija je ključna karakteristika našeg ERP sistema. Procesi kao što su fakturisanje, praćenje narudžbina, upravljanje zalihama i izveštavanje mogu biti automatizovani, čime se smanjuje rizik od ljudske greške i povećava efikasnost.
 3. Prilagodljivost i skalabilnost: Naš ERP sistem je prilagodljiv vašim potrebama i može se skalirati kako vaše poslovanje raste. Bez obzira na promene u obimu ili zahtevima poslovanja, naše rešenje će se prilagoditi i podržati vašu evoluciju.

Izrada ERP sistema sa nama će vam omogućiti da u potpunosti iskoristite potencijal vašeg poslovanja, smanjite operativne troškove, poboljšate efikasnost i unapredite kvalitet upravljanja. Poverite nam svoje potrebe za ERP sistemom i zajedno ćemo stvoriti prilagođeno rešenje koje će odgovarati vašim poslovnim ciljevima i zahtevima.

Najčešća pitanja

 • Šta je ERP sistem?
  ERP sistem (Enterprise Resource Planning) je softversko rešenje koje omogućava integrisano upravljanje ključnim poslovnim operacijama i resursima u jednoj centralizovanoj platformi.
 • Zašto je važno imati ERP sistem?
  ERP sistem omogućava efikasno upravljanje finansijama, nabavkom, lagerom, prodajom, proizvodnjom i drugim ključnim aspektima poslovanja. To rezultira optimizacijom procesa, povećanjem produktivnosti i boljim upravljanjem resursima.
 • Koje prednosti donosi implementacija ERP sistema?
  Implementacija ERP sistema donosi brojne prednosti, kao što su unapređenje efikasnosti, smanjenje operativnih troškova, poboljšanje donošenja odluka, automatizacija procesa, bolje upravljanje zalihama i bolje korisničko iskustvo.
 • Da li je ERP sistem pogodan za sve vrste poslovanja?
  Da, ERP sistem se može prilagoditi različitim vrstama poslovanja, bez obzira na veličinu ili industriju. On pruža fleksibilnost i skalabilnost potrebnu za podršku različitim poslovnim modelima.
 • Kako se vrši implementacija ERP sistema?
  Implementacija ERP sistema uključuje fazu planiranja, analize poslovnih zahteva, prilagođavanje softverskog rešenja, testiranje, obuku korisnika i postepeno prebacivanje na novo rešenje.
 • Koliko dugo traje implementacija ERP sistema?
  Trajanje implementacije ERP sistema zavisi od složenosti projekta i veličine organizacije. Uobičajeno, implementacija može trajati od nekoliko meseci do godinu dana.
 • Kako se vrši obuka korisnika za rad sa ERP sistemom?
  Obuka korisnika se obično vrši putem specijalizovanih treninga i radionica, koje se prilagođavaju potrebama korisnika. Takođe, pružaju se i priručnici i podrška tokom perioda adaptacije.
 • Kako se vrši podrška i održavanje ERP sistema?
  Nakon implementacije, pruža se podrška i održavanje ERP sistema. To uključuje rešavanje tehničkih problema, nadogradnje softvera, pružanje korisničke podrške i prilagođavanje sistema promenama u poslovnim zahtevima.
 • Da li je moguće integrisati postojeće sisteme sa ERP sistemom?
  Da, ERP sistem se može integrisati sa postojećim sistemima kao što su CRM, HRM, finansijski sistem itd. Ovo omogućava bolju razmenu podataka i sinhronizaciju poslovnih procesa.
 • Koliko je bezbedno koristiti ERP sistem za poslovanje?
  Bezbednost je prioritet prilikom implementacije ERP sistema. Implementiraju se adekvatne sigurnosne mere kako bi se zaštitili podaci i osiguralo sigurno korišćenje sistema. Redovna ažuriranja i praćenje bezbednosnih propisa su takođe deo održavanja ERP sistema.