Pravila privatnosti

AM Programming posvećuje veliku pažnju zaštiti privatnosti svojih korisnika. Ova Pravila privatnosti opisuju kako prikupljamo, koristimo, otkrivamo i čuvamo informacije o korisnicima naše web stranice. Molimo vas da pažljivo pročitate ova pravila kako biste bili informisani o našim praksama u vezi sa zaštitom privatnosti.

Prikupljanje informacija: Prilikom posete naše web stranice, automatski se prikupljaju određene informacije kao što su IP adresa, tip pretraživača, jezik, vreme pristupa i slično. Ove informacije koristimo za analizu statistike posete i poboljšanje korisničkog iskustva.

Korišćenje informacija: Informacije koje prikupljamo koristimo isključivo u svrhu pružanja usluga, odgovaranja na upite korisnika, unapređenja naših proizvoda i usluga, kao i za marketinške svrhe. Nećemo deliti vaše informacije sa trećim stranama bez vašeg pristanka, osim u slučajevima kada je to zakonom propisano.

Sigurnost informacija: AM Programming preduzima sve razumne tehničke i organizacione mere kako bi zaštitio informacije korisnika od gubitka, zloupotrebe ili neovlašćenog pristupa. Međutim, treba imati na umu da internet nije potpuno siguran medijum i da ne možemo garantovati apsolutnu sigurnost informacija.

Prava korisnika: Korisnici imaju pravo pristupa, ispravke, brisanja ili ograničavanja korišćenja svojih ličnih informacija. Takođe imaju pravo da povuku pristanak za obradu podataka u bilo koje vreme. Zahtevi za ostvarivanje ovih prava mogu se uputiti putem kontakt informacija navedenih na našoj web stranici.

Promene u Pravilima privatnosti: AM Programming zadržava pravo da povremeno ažurira ova Pravila privatnosti. Bilo kakve promene će biti objavljene na ovoj stranici, stoga preporučujemo da povremeno proveravate ova pravila kako biste bili informisani o našim praksama u vezi sa zaštitom privatnosti.

Ako imate bilo kakva pitanja ili nedoumice u vezi sa našim Pravilima privatnosti, slobodno nas kontaktirajte. Vaša privatnost je važna za nas i trudimo se da je održavamo i zaštitimo na najbolji mogući način.