Najčešća pitanja

Razrešite sve nedoumice: Najčešća pitanja i odgovori

Dobrodošli na stranicu “Najčešća pitanja” AM Programming-a! Ovdje smo pripremili odgovore na najčešća pitanja koja dobijamo od naših klijenata. Želimo vam olakšati proces informisanja i pružiti vam sve potrebne informacije na jednom mjestu.

Pregledajte našu listu najčešćih pitanja kako biste pronašli odgovore na vaše nedoumice. Bilo da se radi o našim uslugama, procesu izrade web stranica, tehničkim detaljima ili cijenama, ovdje ćete pronaći korisne informacije.

Ako ne pronađete odgovor na svoje pitanje, slobodno nas kontaktirajte putem obrasca za kontakt ili putem navedenih kontakt informacija. Naš stručni tim će biti srećan da vam pruži dodatne informacije i pomogne vam na najbolji mogući način.

Hvala vam što ste odabrali AM Programming i nadamo se da ćemo vam pružiti sve potrebne informacije kako biste donijeli informisane odluke o vašem projektu.

Možete nas kontaktirati putem telefona na broj +381 64 118 08 70 ili putem emaila na info@ampro.rs. Takođe, možete popuniti kontakt formular na našoj kontakt stranici.

AM Programming pruža širok spektar usluga uključujući izradu web stranica, mobilnih aplikacija, digitalni marketing, grafički dizajn i prilagođeni web razvoj.

Proces izrade web stranica uključuje nekoliko koraka, uključujući inicijalnu analizu i planiranje, dizajn i razvoj, testiranje i konačno puštanje u rad. Svaki korak se obavlja u tesnoj saradnji sa klijentom.

Vreme potrebno za izradu web stranice zavisi od različitih faktora kao što su obim projekta, složenost dizajna i funkcionalnosti. Nakon inicijalne analize, možemo proceniti koliko će vremena biti potrebno za izradu vaše web stranice.

Da, možemo vam pružiti uputstva i pristup CMS (Content Management System) platformi koja će vam omogućiti da samostalno ažurirate sadržaj na vašoj web stranici.

Prilagođeni dizajn web stranice se kreira od nule, specifično za vaše poslovanje i brend, dok se gotove teme mogu kupiti i prilagoditi vašim potrebama. Prilagođeni dizajn vam omogućava veću fleksibilnost i jedinstvenost.

Da, nudimo podršku i održavanje za sve projekte koje završimo. Možete se osloniti na nas za tehničku podršku, sigurnosna ažuriranja, rezervne kopije podataka i druge potrebne usluge.

Cena za izradu web stranice se određuje na osnovu obima projekta, složenosti dizajna i funkcionalnosti koje su potrebne. Nakon što se upoznamo sa vašim zahtevima, možemo vam dati preciznu procenu cene.

Da, nudimo SEO usluge koje će poboljšati vidljivost vaše web stranice na pretraživačima poput Google-a. Naš tim će primeniti odgovarajuće strategije optimizacije kako bi vaša web stranica bila bolje rangirana i privukla više organskog saobraćaja.

Da biste dobili procenu ili ponudu za vaš projekat, možete nas kontaktirati putem telefona, emaila ili popunjavanjem kontaktnog formulara na našoj web stranici. Opišite nam vaše potrebe i ciljeve, i rado ćemo vam pružiti detaljnu procenu i informacije o ceni.